CHURPI

Η ποιότητα της Churpi προέρχεται από μια αρχαία και δημοφιλής συνταγή των Ιμαλαΐων, όπου παράγουν ένα εξαιρετικά σκληρό, ξηρό τυρί. Χρησιμοποιούν γάλα από τα βοοειδή γιακ και ζεμπού (ινδικές αγελάδες και άγρια βόδια), τα οποία είναι σε ελεύθερη βοσκή.

Ως αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής διαδικασίας επεξεργασίας, τα Churpi είναι 100% οργανικές μασώμενες λιχουδίες, απαλλαγμένες από χημικά και συντηρητικά, χωρίς λακτόζη και πολύ χαμηλές σε λιπαρά, εύκολα εύπεπτες.